Жорстка відповідь Порошенко російському журналісту: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Жорстка відповідь Порошенко російському журналісту: з'явилося відео

Жорстка відповідь Порошенко російському журналісту: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  жорсткої відповіді президента Петра Порошенка на питання російської журналістки про терміни проведення виборів на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Нагадаємо, після брифінгу Порошенко про підсумки переговорів на саміті НАТО у Варшаві до нього підійшли представники російських ЗМІ, які запитали про те, коли відбудуться вибори на Донбасі.
Український президент зупинився і відповів: "Коли росіяни перестануть вбивати українців, як тільки будуть виведені російські окупаційні війська з території України".


Як повідомляв ONLINE.UA,  лідери країн-членів НАТО на саміті Альянсу в Варшаві виступили за проведення виборів на Донбасі після забезпечення безпеки в регіоні, за умови їх відповідності українському законодавству і стандартам ОБСЄ, а також з присутністю великої кількості міжнародних спостерігачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?