Ватажок ДНР знову розмріявся про вибори: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР знову розмріявся про вибори: з'явилося відео

Ватажок ДНР знову розмріявся про вибори: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що якщо влада в Україні відмовиться від  виборів на окупованій території Донбасу, то бойовики проведуть їх самостійно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене на сайті сепаратистів.
Захарченко "нагадав", що останній термін для України прийняти закон про вибори на Донбасі - 14, 15 липня.
"Якщо ви це не приймаєте, вибачте, ми в змозі прийняти це самостійно. З нашого боку підготовка вже йде повним ходом. У нас скоро будуть тренувальні вибори, ми в змозі самі це провести. Причому запросимо всіх спостерігачів - європейських, ОБСЄ, всі міжнародні організації, які тільки можна", - сказав він.
Бойовик підкреслив, що не має наміру довго терпіти.
"Вибори ми проведемо самостійно, якщо вони (українська влада - ред.) не захочуть виконувати Мінські угоди. Якщо будуть виконувати, будемо розмовляти, будемо обговорювати, якщо ні, терпіти довго ніхто нічого не буде", - сказав ватажок бойовиків.


Раніше повідомлялося, що  лідери країн-членів НАТО на саміті Альянсу в Варшаві виступили за проведення виборів на Донбасі після забезпечення безпеки в регіоні, за умови їх відповідності українському законодавству і стандартам ОБСЄ, а також з присутністю великої кількості міжнародних спостерігачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?