В Україні розкрили провокацію довкола хвилі про те, що її не взяли до НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розкрили провокацію довкола хвилі про те, що її не взяли до НАТО

В Україні розкрили провокацію довкола хвилі про те, що її не взяли до НАТО
Джерело:  online.ua

Після закінчення саміта НАТО у Варшаві  проросійські ЗМІ в Україні почали розганяти відверто провокаційну хвилю про те, що нашу країну не прийняли до Альянсу.
Про це у своїй статті для ONLINE.UA розповів політичний експерт Євген Магда.
«Проросійські ЗМІ в Україні вже почали розганяти інформаційну хвилю "Україну не прийняли в НАТО". Очевидна відверта провокація, оскільки питання вступу нашої країни до Альянсу за принципом "тут і зараз" не стояло, та й неможливе сьогодні», - підкреслив він.
У той же час експерт додав, що підтримка громадянами Украины вступу до НАТО збільшується з року в рік, а «після саміту у Варшаві буде підкріплюватись конкретною допомогою з боку НАТО, пакет якої розрахований до2020 року».
«Очевидно, що через чотири роки говорити про північноатлантичний вибір України можна буде предметно, поки ж наша країна отримала великий і підбадьорливий аванс», — додав він.
Магда також нагадав про важливі заяви, зроблені лідерами НАТО щодо України.
«Учасники Варшавського саміту підкреслили, що не збираються визнавати анексію Криму і закликали Росію відмовитись від нарощування військової присутності на захопленному нею півострові. Крім того, Альянс закликав РФ виконувати Мінські угоди і сприяти врегулюванню конфлікта на Донбасі», — резюмував він.
Більше  читайте у статті Євгена Магди на ONLINE.UA — Війна з Росією: Україна отримала аванс від НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?