Савченко висловилася про Путіна та НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко висловилася про Путіна та НАТО

Савченко висловилася про Путіна та НАТО

Народний депутат від партії "Батьківщина" Надія Савченко

 заявила, що в перспективі Україна повинна стати членом НАТО, а також висловилася про президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Радіо Свобода

.


"У перспективі нам, звичайно, треба дивитися у цьому напрямку. Президент Росії Володимир Путін говорить, що є тільки дві світові країни – Росія і США, а всі інші – це зона їхніх інтересів. Попри те, що ми географічно менші країни, ми маємо право на визначеність, на свою націю, на свій менталітет. Тому ми будемо захищати своє право. І якщо ворог просто має більше людського ресурсу, то ми будемо об’єднуватися. Я вважаю, що НАТО – це саме той майданчик, на якому це можна робити", - сказала нардеп в інтерв'ю виданню.


Коментуючи заяви, що Європа «втомилася» від України, Савченко зазначила, що війна виснажує всіх, в першу чергу країну, в якій вона ведеться.


«Не можна сказати, що втомилися саме від України, від народу, від того, що ми захищаємо свої цінності. Але можна сказати, що втомилися від тієї ситуації, яка затягується і ніяк не розвивається в Україні. Але я думаю, що це можна подолати. Я була на конференції Україна - НАТО, яка відбулася в рамках саміту НАТО і чула чіткі визначення позицій світових лідерів. Я сподіваюся, що вже близько до того, чого ми хочемо - до світу, до кінця війни. Ми хочемо перемогти, Україна буде вільною і матиме свої чіткі межі», - підкреслила вона.
Раніше повідомлялося, що  під час експертного форуму на саміті НАТО у Варшаві Надія Савченко закликала Альянс зробити все можливе, щоб не допустити війни в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?