У Раді знайшли хороших людей: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді знайшли хороших людей: опубліковано відео

У Раді знайшли хороших людей: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Горький Лук заявив, що у Верховній Раді є і "нормальні люди", коментуючи  прийняття депутатами парламенту подання Генпрокуратури про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата від "Волі народу" Олександра Онищенко.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Минулого тижня багато було подій - веселих, цікавих, сумних теж вистачало. Але, напевно, найбільш, мабуть, цікаве і веселе - це голосування в Раді з питання депутата Онищенко, про зняття з нього недоторканності і взяття під арешт. Аудиторія відразу поділилася на два табори - песимістів й оптимістів. Оптимісти кажуть - давно пора, а песимісти кажуть - ну і що, він все одно втік. Сам депутат ховається, і на питання, чи збирається він приїхати в Україну, каже - а нашо вони мені треба? Я почну з того, що цілком поділяю таку тваринну спрагу помсти, яку висловлюють песимісти, засмучені тим, що депутат все-таки втік. У нього було п'ять днів на те, щоб прийняти таке рішення і сховатися. Але давайте спробуємо відокремити емоційне від раціонального" , - сказав блогер.
За його словами, гроші і майно втікача Онищенко можна знайти в Україні.
"Перш за все, результатом цього стало закриття злочинної схеми, яка грабувала наш народ. Це вже само по собі добре. Якщо він вивів з державної скарбниці, скільки там кажуть? Мільярд шістсот, так? То все-таки це не три і не п'ять, а могло бути і так. Звичайно ж, я розумію людське бажання повісити його на ліхтарі або посадити в клітку. Але, на жаль, наші механізми - ось такі, як вони є. Депутат зник. Але. Тут можна згадати слова пісні «ходять коні над рікою, шукають коні водопою». Тобто, кінь-то втік, але водопій залишився тут. А ось, наприклад, гроші та майно депутата цілком можна знайти без його присутності в Україні. І все-таки, напевно, варто розглядати цю ситуацію більш в раціональному плані - те, що ми врятували своє. Ну, а як довго кінь проживе за кордоном без водопою... Ми можемо, звичайно, обурюватися, але це менше з двох зол", - зазначив Горький Лук.
Він упевнений, що рано чи пізно Онищенко знайдуть.
"Наш парламент проявив волю, нарешті, слава Богу, довів, що там не тільки депутанги, є і нормальні люди, і злочинна схема була закрита. Це і є головне досягнення минулого тижня. А те, що він втік, ну, скільки ниточці не витися, все одно кінець знайдеться", - підкреслив блогер.


Більше  читайте у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA:Скандальный депутат втік з України, але є і хороші новини.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?