Ватажкам ЛНР пригрозили замахом геїв
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажкам ЛНР пригрозили замахом геїв

Ватажкам ЛНР пригрозили замахом геїв
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що ватажкам так званої ЛНР пригрозили щодо підготовки замаху з боку осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.
«У «ЛНР» спостерігається хвиля дзвінків на «гарячі лінії» місцевого «МГБ» і «МВС» зі знущальними повідомленнями про можливі теракти і диверсії», - повідомив Тимчук.
«Наприклад, в одному з останніх повідомлень на «гарячу лінію МГБ ЛНР» було заявлено про підготовку «теракту осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації проти керівництва республіки», - додав народний депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив, що не отримував від народного депутата Надії Савченко пропозицій про таємні переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?