У страшній ДТП на Рівненщині постраждали п'ятеро людей: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У страшній ДТП на Рівненщині постраждали п'ятеро людей: опубліковані фото

Національна поліція України
У страшній ДТП на Рівненщині постраждали п'ятеро людей: опубліковані фото

На автодорозі "Київ-Чоп" у Рівненській області не розминулися дві іномарки, що стало причиною ДТП, в якій постраждали п'ятеро людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Рівненській області.
Аварія сталася в суботу, 9 липня. Правоохоронці на місці події з'ясували, що 40-річна жителька Запоріжжя, керуючи автомобілем «Mazda 3», рухаючись з боку Львова в напрямку Києва, поблизу села Птича Дубенського району, не вибрала безпечну швидкість руху, не впоралася з керуванням і зіткнулася із зустрічним автомобілем «Peugeot Expert", яким керував 59-річний житель села Софіївка-Борщівка Київської області.
В результаті ДТП дві пасажирки мікроавтобуса 75-ти і 31-річна киянки отримали закриті переломи кисті рук, забій грудної клітини. У водія легковика лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і рвану рану голови. Всі троє госпіталізовані в Дубенську центральну районну лікарню.
Відзначається, що за життя 44-річного пасажира «Мазди», у якого діагностували внутрішню кровотечу, забій грудної клітини, борються лікарі реанімаційного відділення.
За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Раніше повідомлялося, що українські військові потрапили в ДТП в місті Конотоп, Сумської області, перевернувшись на танку посеред вулиці.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?