На дорогах України колони бойової техніки: з'явилося пояснення
Категорія
Україна
Дата публікації

На дорогах України колони бойової техніки: з'явилося пояснення

На дорогах України колони бойової техніки: з'явилося пояснення

Українців закликали не лякатися появи на вулицях колон техніки, пояснивши це масштабними військовими навчаннями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Доника.
"Побачивши багато техніки на дорогах, не лякайтеся. Сьогодні вночі почалися військові навчання. Масштабні. Дуже. Кажуть, таких ще не було. Саме тому було таке пожвавлення на дорогах України в частині військової техніки, пересування якої маскували під підготовку до параду до Дня Незалежності", - написав він.
Волонтер додав, що розуміє, що знайдуться ті, хто буде проти таких навчань, але, за його словами, армія повинна бути готова "до бою і до війни".
"Просто Армія робить те, що повинна. Підвищує свій рівень. Навчається. Для того, щоб бути ефективніше. Для того, щоб не повторювати трагічних помилок. Занадто великою ціною ми платимо за це навчання. Природно, знайдеться купа експертів, які розповідають, що це не потрібно. Природно, хтось рахуватиме спалену солярку. Це ми вміємо. Але Армія робить свою справу. Перемога, це перш за все готовність. і до бою і до війни. Давайте не буде їй заважати. Давайте їй допоможемо", - зазначив Доник.
Раніше повідомлялося, що боєць сил антитерористичної операції розповів про спробу бойовиків збити камеру Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?