Суд прийняв гучне рішення у справі екс-міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв гучне рішення у справі екс-міністра

Суд прийняв гучне рішення у справі екс-міністра

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури і наклав арешт на 20 свердловин газодобувної компанії "Еско-Північ", що належить екс-міністру екології Миколі Злочевському.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Були заарештовані 2 свердловини на Деркачівсько-Войтенівській площі, 5 свердловин - на Карайкозовському родовищі, 12 - на Рокитнянському родовищі і 1 - на Роганській площі. Всі вони розташовані на Харківщині.
Також слуги Феміди заборонили ТОВ "Енерго-сервісна компанія "Еско-Північ" продавати добуті на свердловинах вуглеводні.
Арешт був накладений в рамках досудового розслідування Генпрокуратури №42014000000000375 від 7 липня 2014 про привласнення грошових коштів посадовими особами держкомпанії "Укргазвидобування" протягом 2010-2014 років при виконанні договорів про спільну діяльність, а також за підозрою в ухилянні від сплати податків посадовими особами ради компаній з групи Burisma (належить Злочевському).
Раніше Рада проголосувала за притягнення до кримінальної відповідальності депутата Олександра Онищенка, якого також звинувачують у створенні корупційних схем з газом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?