Гройсман жорстко пройшовся по блокуючих Раду нардепах: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман жорстко пройшовся по блокуючих Раду нардепах: з'явилося відео

Гройсман жорстко пройшовся по блокуючих Раду нардепах: з'явилося відео

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що блокування трибуни Верховної Ради народними депутатами - це злочин проти українського народу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави уряду.
Він розповів, про що Кабмін планував заявити під час засідання Ради в п'ятницю, 8 липня.
"Ми в п'ятницю прийшли до парламенту для того, щоб розповісти про те, що відбувалося в нафтогазовому секторі, які ми зараз розкриваємо схеми, як формувалися ціни, яка система субсидій буде впроваджена цього року і що людям не потрібно нічого боятися, адже, коли побачите рахунки і субсидії, будете приємно здивовані тим, що держава адресно підтримує кожну українську родину. Але популісти не захотіли нас слухати", - сказав Гройсман.
Він висловив надію, що на цьому тижні трибуну парламенту не блокуватимуть.
"Блокування трибуни в такий важкий час - це просто неприпустимо. Я дуже м'яко зараз підбираю слова. На цьому тижні теж є дні, коли ми можемо приймати закони, необхідні країни, і блокувати - це просто злочин проти українського народу. Сподіваюся, що на цьому тижні отямляться ті, хто блокує, і ми зможемо працювати далі", - зазначив прем'єр.


Раніше народні депутати - учасники АТО з різних фракцій заявили, що блокування роботи Верховної Ради воюючої країни є злочином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?