На дітей грошей немає, а на ракети є: журналіста Путіна присоромили за лицемірство
Категорія
Світ
Дата публікації

На дітей грошей немає, а на ракети є: журналіста Путіна присоромили за лицемірство

На дітей грошей немає, а на ракети є: журналіста Путіна присоромили за лицемірство
Джерело:  online.ua

У соцмережах дорікають російським політикам і журналістам за лицемірство через те, що на допомогу дітям в Росії збирають кошти в рамках благодійності, в той час як на нарощування озброєнь РФ президент Росії Володимир Путін виділяє гроші з бюджету.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
«Щоб 10-річна Соня змогла ходити, зробили кілька операцій. Тепер потрібна реабілітація, якої в Росії поки немає», - написав Смирнов, пославшись на матеріал в російській «Комсомольской правде» із закликом допомогти хворій дівчинці.
При цьому в мережі стали активно дорікату Смирнову за лицемірство.
«Не "поки немає", а "ніколи не буде". Шойгу попросіть пару вильотів не робити, чи Медведєва - цей спец по грошах», - коментує користувач «Ёвая Луганда».




«Зате Іскандери є, думати, правда, теж нічим», - пише Анна Пужайло.




«Знову на війну Путіну грошей не шкода, а діти нехай без допомоги вмирають?», - вважає користувач «Х..овий мер».




«Вартість однієї ракети "Калібр" $6,5 млн. Залп десятка "калібрів" це 650 операцій смертельно хворим дітям, які Росія не може оплатити», - також коментує користувач «МЗС Роіссі».


Як повідомляв ONLINE.UA,

новина про те, що президент РФ Володимир Путін після довгої відсутності "знайшовся" на острові Валаам, стала приводом до саркастичних коментарів користувачів соціальних мереж

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?