Порошенко зустрів прем'єра Канади: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зустрів прем'єра Канади: опубліковано відео

Порошенко зустрів прем'єра Канади: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо

прибув до Адміністрації президента в рамках дводенного візиту в Україну, в АП відбулася офіційна церемонія зустрічі канадського прем'єра президентом України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Укрінформ

».


У церемонії зустрічі канадського прем'єра перед будівлею АП взяли участь міністр закордонних справ Павло Клімкін, голова АПУ Борис Ложкін і інші офіційні особи країни.


При цьому на 12.00 запланована церемонія підписання українсько-канадської угоди про вільну торгівлю, після чого відбудеться спілкування Трюдо і Порошенка з представниками ЗМІ.


Зустріч Трюдо з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом запланована на 14:35, а о 16:00 прем'єр Канади зустрінеться з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.


При цьому 12 липня Трюдо відвідає Яворівський полігон на Львівщині, де канадські інструктори тренують українських військових.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про намір урядів України і Канади підписати угоду про постачання зброї в нашу країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?