Хресна хода Московського патріархату: стало відомо про заходи безпеки
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресна хода Московського патріархату: стало відомо про заходи безпеки

Хресна хода Московського патріархату: стало відомо про заходи безпеки
Джерело:  online.ua

В учасників хресної ходи православних віруючих Московського патріархату перевірятимуть документи і їх причетність до баз міністерства внутрішніх справ і сайту «Миротворець».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook одного із засновників волонтерської організації "Народний тил" Романа Синіцина.
«Тут з одних джерел, що заслуговують на довіру, стало відомо, що всіх русско-мірно православних, які беруть участь в ході, будуть піддавати процедурі перевірки документів, фотографування і перевірці з профільних баз МВС (Розшук, Армор) + Миротворець. Думаю, в найближчі дні, ще задовго до Києва», - написав Синіцин, а також опублікував відповідну фотографію.


Нагадаємо, в Києві виступили з наміром

заборонити хресну ходу, яку влаштувала Харківська єпархія Московського патріархату, і запропонували "ходокам" відправлятися в Москву і агітувати там президента РФ Володимира Путіна припинити вбивати українців.


Також повідомлялося, що

священнослужителі УПЦ Київського патріархату у відповідь на хід представників Московського патріархату також проведуть ходу в Києві

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?