Ватажок ДНР вже не готовий загрожувати Україні: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР вже не готовий загрожувати Україні: опубліковано відео

Ватажок ДНР вже не готовий загрожувати Україні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко

прокоментував свої ультиматуми з приводу проведення виборів на Донбасі і заявив про те, що «ніколи нікому не загрожує».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на одному з сепаратистських каналів.


Відповідні заяви Захарченко робить на десятій хвилині відео - після 10.30.


Відповідаючи на питання про вибори на Донбасі і ультиматум українській стороні, Захарченко заявив: «Ультиматумом це назвати складно, я просто нагадав».


«Я ніколи і нікому не погрожую... Якщо ви це (закон про вибори на Донбасі - Ред.) не приймаєте - то вибачте. Ми в змозі це прийняти самостійно», - сказав бойовик.


«З нашого боку підготовка йде повним ходом. У нас тут скоро тренувальні вибори будуть проходити в Донецьку... Ми готуємося до того, що будемо в змозі самі це провести», - заявив ватажок бойовиків так званої ДНР.


Як відомо, раніше Захарченко заявляв, що якщо у Верховній Раді не буде ухвалений закон про вибори на Донбасі до 14-15 липня, то бойовики проведуть вибори без участі української сторони.



Як повідомляв ONLINE.UA,

лідери країн-членів НАТО на саміті Альянсу в Варшаві виступили за проведення виборів на Донбасі після забезпечення безпеки в регіоні, за умови їх відповідності українському законодавству і стандартам ОБСЄ, а також з присутністю великої кількості міжнародних спостерігачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?