Війна на Донбасі: Парубій озвучив загрозливий прогноз розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: Парубій озвучив загрозливий прогноз розвідки

Війна на Донбасі: Парубій озвучив загрозливий прогноз розвідки

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що розвідка прогнозує в серпні - на початку вересня активізацію серйозних бойових дій в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Розвідка повідомляє про плани ворога на серпень - початок вересня по активізації серйозних бойових дій на фронті. Кремль усіма силами намагається дестабілізувати ситуацію в Україні - на фронті, на міжнародній арені і всередині України", - сказав він на засіданні Погоджувальної ради.
За словами Парубія, "ворог розробляє плани дестабілізації ситуації всередині країни через створення штучної політичної кризи, заворушення на вулицях".
Спікер Ради також додав, що запропонує продовжити нинішню сесію парламенту до 6 вересня.
"Я на цьому тижні, як і минулого тижня, буду пропонувати сесію ВР з тим, щоб продовжити до 6 вересня нашу роботу, оскільки наші військові на фронті фіксують активізацію дій з боку російських окупаційних військ і їх пособників", - зазначив Парубій.
Раніше спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що Росія готує провокації під час хресної ходи православних віруючих Московського патріархату в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?