Викрадення "позашляховика Саакашвілі": з'явилася нова інформація
Категорія
Україна
Дата публікації

Викрадення "позашляховика Саакашвілі": з'явилася нова інформація

Викрадення "позашляховика Саакашвілі": з'явилася нова інформація
Джерело:  online.ua

Викрадений 6 липня джип Toyota Land Cruiser 200, на якому їздить Києвом одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі, знайдений в столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Страна.UA ».
За інформацією джерела видання в правоохоронних органах, джип був знайдений в повній цілості.
Відомості також підтвердив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко. "Так, машина вже знайдена. Вона стояла на так званому "відстійнику". У злодіїв є така технологія: знаючи, що машину будуть розшукувати патрульні, злодії просто ставлять її на десь в затишному місці на тихій вуличці. Коли загострення пристрастей спадає, її забирають. Машина була знайдена і повернена власникові", - заявив Геращенко.
Він також додав, що машиною користувався і сам Саакашвілі, і його брат Давид. "Ця машина оформлена на охоронну фірму. Те, що нею користувався і Давид, і Михайло, це правда", - сказав Геращенко.
Раніше повідомлялося, що викрадений в Києві позашляховик Toyota Land Cruiser 200, який імовірно належить Міхеілу Саакашвілі, був зареєстрований на іншу людину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?