Україна підписала найважливішу угоду з Канадою: з'явилася інфографіка
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна підписала найважливішу угоду з Канадою: з'явилася інфографіка

Україна підписала найважливішу угоду з Канадою: з'явилася інфографіка
Джерело:  online.ua

Україна і Канада

підписали Угоду про зону вільної торгівлі між країнами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Міністерства економічного розвитку і торгівлі.


«Україна підписала довгоочікувану Угоду про зону вільної торгівлі з Канадою! Це дуже важливий крок у розвитку української торгівлі, адже Канада - одна з найбільших демократичних індустріальних держав. Раніше обсяги торгівлі між Україною та Канадою були дуже невеликими, однак це потрібно терміново виправити», - сказано в повідомленні.


«Розвинені канадські й українські сектори є взаємодоповнюючими, тому потенціал розвитку торгівлі - величезний! Угода дозволить диверсифікувати торговельні потоки з України і, ми сподіваємося, допоможе залучити канадські інвестиції в Україну», - наголошується в повідомленні.


«Український бізнес зможе скористатися безмитним доступом на новий ринок (Канада відкриває свій ринок для українських товарів на 99%), в той час як з'явиться можливість для імпорту обладнання, ноу-хау і технологій», - продовжують у МЕРТ.


У міністерстві підкреслюють, що, відповідно до Угоди, українські підприємці отримають підтримку у виході на канадський ринок, зокрема через проект Canada-Ukraine Trade and Investment Support project - CUTIS (CUTIS).


У МЕРТ також нагадують, що з 2009 року уряди України і Канади намагалися лібералізувати двосторонню торгівлю, і тільки в минулому році переговорній групі від уряду України на чолі з заступником міністра Наталією Микольською вдалося довести справу до кінця.


«Сподіваємося, це початок тісної співпраці між Україною та Канадою у всіх сферах», - резюмують в міністерстві.


У відомстві також опублікували детальну інфографіку про Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше стало відомо про намір урядів України і Канади підписати угоду про постачання зброї в нашу країну

.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?