Парубій розповів, хто нав'язує Україні перевибори: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій розповів, хто нав'язує Україні перевибори: опубліковано відео

Парубій розповів, хто нав'язує Україні перевибори: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій

вважає, що тему позачергових парламентських виборів нав'язують Україні ззовні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112-Україна

.


"Мені здається, що після того, коли парламент в черговий раз дав відповідь на те, що здатний боротися з корупцією, здатний захищати країну, посилювати нашу армію на Сході, після того і активізувалася розмова про дострокові вибори. Мені здається, що комусь, власне, такий парламент, який здатний захищати країну, яка здатна боротися з корупцією, нецікавий. Комусь хочеться розпуску цього парламенту", - сказав Парубій під час погоджувальної ради парламенту.


На його думку, тема перевиборів спрямована на те, щоб "зупинити країну на шляху реформ, щоб зупинити країну під час війни".


"На мою думку, це не є український сценарій. Мені здається, що зупинити Україну і український парламент - це сценарій, який намагаються ззовні накинути", - зазначив спікер Ради.



Раніше

спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що Росія готує провокації під час хресної ходи православних віруючих Московського патріархату в Києві

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?