У Мінспорту радикально вчинили з "іконостасом" міністрів: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

У Мінспорту радикально вчинили з "іконостасом" міністрів: з'явилися фото

У Мінспорту радикально вчинили з "іконостасом" міністрів: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Міністерстві молоді та спорту портрети колишніх міністрів замінили фотографіями бійців АТО, які загинули за Україну, розповів глава відомства Ігор Жданов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Жданова.
"З повагою ставлюся до своїх колег, які очолювали Міністерство молоді і спорту і відповідну Держслужбу в різні роки незалежності України. Але час рухатися далі. Країна змінюється, повинні змінюватися і ми... Тому портрети колишніх керівників Міністерства молоді і спорту будуть передані в спортивний музей. Але справжні Герої - ось вони - молоді спортсмени, активісти громадських організацій, які віддали своє життя в зоні АТО за Україну. Їм почесне місце і вічна пам'ять на Алеї Героїв в нашому міністерстві", - написав він.
За словами чиновника, міністрів найняв на роботу український народ, тому працювати вони повинні заради результату, а не для права "висіти" на стіні.
"Міністри - це наймані суспільством державні менеджери. Вони повинні працювати не заради місця серед портретів чиновників на стінах владних коридорів, а щоб залишити після себе корисний результат", - зазначив Жданов.
Раніше президент України Петро Порошенко, спікер Верховної Ради Андрій Парубій та прем'єр-міністр України Володимир Гройсман взяли участь в церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в Києві з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?