Тренер збірної Франції: дуже жорстоко програти в такому фіналі Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер збірної Франції: дуже жорстоко програти в такому фіналі Євро-2016

Тренер збірної Франції: дуже жорстоко програти в такому фіналі Євро-2016
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам розчарований результатом фінального матчу Євро-2016, в якому французи поступилися збірній Португалії.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Дешам заявив журналістам після матчу.
"Ми упустили відмінну можливість стати чемпіонами Європи. Звичайно, зараз найсильніша емоція - величезне розчарування. Програти в такому фіналі - це дуже жорстоко. Але я повинен привітати збірну Португалії", - цитує Дешама прес-служба УЄФА.
Читайте: Роналду поблагодарил Бога за победу на Евро-2016


Дешам зазначив, що футболістам збірної Франції не вистачило холоднокровності при реалізації моментів.


"Зрозуміло, у нас були моменти, якими ми розпоряджалися недостатньо чітко. Нам не вистачало холоднокровності і розважливості, але я не можу таїти образу на своїх гравців. Вони віддали все. Не думаю, що ми грали так, ніби тримали ногу на педалі гальма", - зазначив Дешам.


Дивіться:

Как Португалию "короновали" на Евро-2016: видео церемонии награждения


"Ми були б щасливі виграти цей кубок для наших уболівальників. У нашому виступі є і позитивні моменти, але зараз важко про них думати. Все пережите нами за останні тижні і місяці має знак плюс, і я засмучений тільки тим, що ми не змогли подарувати цей кубок мільйонам уболівальників. Я не думатиму про себе. Але мені, як і гравцям, буде потрібен час, щоб все це переварити", - підсумував наставник французів.


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

золотий гол у фіналі Євро-2016 забив Едер.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?