Чи немає там переодягненого Стрєлкова: соцмережі продовжують обговорювати хресну ходу
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи немає там переодягненого Стрєлкова: соцмережі продовжують обговорювати хресну ходу

Чи немає там переодягненого Стрєлкова: соцмережі продовжують обговорювати хресну ходу
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують активно обговорювати і іронізувати з  хресної ходи православних віруючих Московського патріархату, яка висунулася в Київ з Харкова.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко поділився в Facebook таким анекдотом:
«- Що там за галас, Беррімор? - Православні йдуть, сер. - Куди вони йдуть? - У базу «Миротворця, сер».




«А можна посписочно? Чому ті, хто в формі з явними ознаками сусідньої держави і забороненими стрічками, ще йдуть? Паспорти у них точно України? Ну якось дивно виглядає ця хода», - пише в коментарях користувачка Алла Заможська.




«У хресній ході підозріло багато вусатих бабусь. Чи не переодягнені це ополченці? Одна з них дуже схожа на Стрєлкова, до речі», - написав журналіст і блогер Денис Казанський у своєму Twitter.




При цьому відомий блогер

Роман Шрайк

поділився в Facebook сатиричним Coub.


«Все, що я думаю про "хресний хід", - написав Шрайк.



У свою чергу користувач Facebook Eugene Cohen ділиться своїм баченням ситуації:


«Чому Всеукраїнський хресний хід за мир так погано сприймається величезною частиною українського суспільства? Чому людей, які в ньому беруть участь, сприймають ось так, як ви можете побачити на кубі внизу? Та тому що у Церкви є набагато більш суттєві інструменти, щоб зупинити цю війну, і вона ними вперто не бажає користуватися», - пише Eugene Cohen в Facebook.


«Ви тільки уявіть собі, що збирається Синод УПЦ і приймає звернення до Путіна, де прямо говориться очевидна для всіх істина - Росія воює проти православної сусідньої країни і час би це припинити? Спробуйте таке проігнорувати. Це вже буде сильніше Фауста Гете. Але ні. У нас хресний хід є, а правду сказати ми до сих пір не можемо. Хоча ця правда врятувала б безліч життів. Але... ось так от. Поки ось так. І, на жаль, з'являються ось такі картинки про людей, які, вірю, підуть цим хресним ходом з надією, що хоча б їх молитва щось змінить», - вважає Коен.




"Хресний хід" активно висвітлюється у відповідному ключі в "зведення ополчення", антимайданом і т.д. А ви і далі вважайте їх "мирними віруючими", - пише користувач Twitter «Волноваський Хунта».


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Києві виступили з наміром заборонити хресний хід, який влаштувала Харківська єпархія Московського патріархату, і запропонували "ходокам" відправлятися в Москву і агітувати там президента РФ Володимира Путіна припинити вбивати українців

.


Також повідомлялося, що

священнослужителі УПЦ Київського патріархату у відповідь на ходу представників Московського патріархату також проведуть ходу в Києві

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?