Скандал із п'яними офіцерами: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал із п'яними офіцерами: з'явилися нові подробиці і відео

Скандал із п'яними офіцерами: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові подробиці скандалу навколо затримання п'яних офіцерів 93-ї Окремої механізованої бригади ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Катерини Бережної.
"Ми не хочемо служити під командуванням цих виродків. Це справа принципу". Ох. Не можу сказати, що я сильно здивована такою постановкою питання серед бійців. Вони справжні. Вони герої, ризикували своїм життям в Іловайську і ДАП, Пісках і Бутівці. Вони вижили там не для того, щоб здатися перед "героями" тилів і сепарських хронік», - коментує Бережна опубліковане відео.
«Полковник і майор відпущені вчора ввечері. Аналізи, зроблені через 16-18 годин після вживання алкоголю, нічого не показали, який сюрприз. Кілька десятків свідків, які написали рапорти і пояснення, будуть покарані за самоуправство. Їх слова нічого не значать на тлі "кристально чистої" репутації офіцерів», - продовжує волонтер.
«Старшого і особовий склад патруля усунули. Вони чекають покарання за те, що вчинили замах на людину в великих погонах. Перед статутом усі рівні. Чи офіцери недоторканні, так?», - міркує Бережна.
«На відео гвардії полковник Поляков відмовляється від огляду після затримання. "Невинно" звинувачений у вживанні алкогольних напоїв, "заляканий" злісними ВСПшниками і добровольцями. Схоже? Зупинити покарання невинних можемо тільки ми з вами, інакше буде неприємний прецедент, після якого ніхто і ніколи не підніме голову проти алкоголізму, самоуправства і скотинячого ставлення з боку батьків-командирів», - вважає волонтер.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про стрілянину, яку відкрив п'яний голова районної адміністрації на Луганщині по місцевих жителях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?