Голлівудська актриса розповіла про біль за Україну: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська актриса розповіла про біль за Україну: опубліковано відео

Голлівудська актриса розповіла про біль за Україну: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голлівудська актриса українського походження Міла Йовович

близько до серця сприймає останні події в Україні - Революцію Гідності і війну на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Світське життя

".


Про це актриса розповіла Каті Осадчій під час благодійного балу, який пройшов в Парижі і був присвячений збору коштів для дітей-інвалідів.


"Все, що відбувається в Україні, дуже близьке моєму серцю. Бачити, як мій народ страждає, бачити, як українці переживають революцію, війну - дуже важко. Страждання моєї країни розбиває мені серце. Звичайно, я хочу зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти", - поділилася актриса.


Також зірка, яка емігрувала з України в 1980 році, зізналася в любові нашій країні і розповіла, що не проти приїхати в країну з візитом.


"Я б дуже хотіла, і мої родичі також хотіли б побачити сім'ю. У мене там вже рідних немає і мені насправді там нічого робити. Але я хотіла б приїхати тільки, щоб підтримати українських людей. Приїхати і надати людям якусь моральну підтримку", - додала вона.


"Привіт, Україно! Я вас люблю!" - підсумувала зірка.



Нагадаємо,

під час Революції Гідності Міла Йовович підтримала українців і збирала гроші для допомоги постраждалим євромайданівцям

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?