Робочу силу для будівництва путінського моста в Крим знайшли на окупованому Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Робочу силу для будівництва путінського моста в Крим знайшли на окупованому Донбасі

Робочу силу для будівництва путінського моста в Крим знайшли на окупованому Донбасі
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький

закликав молодь, яка проживає на окупованій території Луганської області, взяти участь в будівництві моста через Керченську протоку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


«Я «профспілкам» говорив: ви опрацюйте це питання, якщо треба, вийдемо на Крим, і тих, кого ви справді вважаєте найкращими, зберіть таких людей, які і підпрацюють, і в той же час зможуть показати ЛНР на цьому будівництві», - заявив Плотницький.


На будівництво Керченського моста в Крим Плотницький має намір направити «зведені молодіжні будзагони», створені за його дорученням в липні поточного року. У таких будівельних загонах числяться студенти установ на окупованих територіях Луганської області.


Відзначимо, що, згідно з планами міністерства транспорту Російської Федерації, міст через Керченську протоку буде довжиною 19 км, матиме чотирисмуговий автомобільний перехід і дві залізничні колії. Підсумкова вартість проекту складе 227,92 млрд руб.


Як повідомляв ONLINE.UA,

введення в експлуатацію залізничної колії з Росії в анексований Крим відкладається до грудня 2019 року

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?