В Україні оцінили ймовірність появи "ескадронів смерті" для нардепів: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні оцінили ймовірність появи "ескадронів смерті" для нардепів: опубліковано відео

В Україні оцінили ймовірність появи "ескадронів смерті" для нардепів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ідея самосуду над злодійкуватими народними депутатами, наприклад, над Олександром Онищенко м, є бажаною для громадськості, але неможливою, інакше б втратив сенс сам інститут парламентаризму.
Про це в своєму блозі на ONLINE.UA заявив відомий український блогер Горький Лук.
«Минулого тижня багато було подій - веселих, цікавих, сумних теж вистачало. Але, напевно, найбільш, мабуть, цікаве і веселе - це голосування в Раді з питання депутата Онищенка (депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка, який втік за кордон - Ред,) про зняття з нього недоторканності і взяття під арешт», - каже блогер.
«Аудиторія одразу поділилася на два табори - песимістів і оптимістів. Оптимісти кажуть - давно пора, а песимісти кажуть - ну і що, він все одно втік. Сам депутат ховається, і на питання, чи збирається він приїхати в Україну, каже - а нашо вони мені треба?», - продовжує Горький Лук.
«Один з аспектів цієї проблеми в тому, що так, такий механізм позбавлення недоторканності. Але він існує не просто так. Звичайно, приємно, якби до депутатів вночі (до таких ось депутатів, які крадуть) вдиралися якісь «ескадрони смерті», «чорні гусари», хапали їх прямо в ліжку і волокли їх на кічу. Зрозуміло, що такого бути не може, інакше не має сенсу сам інститут парламентаризму», - вважає блогер.
«Тому проблема лежить зовсім не в механізмі зняття недоторканності з депутатів. Проблема - в якості депутатського корпусу. Тому що якщо заздалегідь сприймати всіх депутатів як злодіїв, то їх можна саджати одразу після обрання», - ділиться своїми міркуваннями Горький Лук.
«Ну, ось як тільки видали їм корочку, тут же під руки - і туди. Парламент повинен бути все-таки захищеним від тиску силових структур, виконавчої влади. Тому так було, так буде завжди - у крадія буде можливість втекти», - продовжує блогер.
«Те, що він втік, ну, скільки ниточці не витися, все одно кінець знайдеться», - резюмує Горький Лук.



Читайте  повний текст блога на ONLINE.UA: Скандальный депутат сбежал из Украины, но есть и хорошие новости

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?