Популярну українську співачку почують у США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярну українську співачку почують у США

Популярну українську співачку почують у США
Джерело:  online.ua

10 липня в США вийшов новий альбом української співачки Джамали "1944", виданий на найбільшому лейблі Universal Music Group.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Платівка містить у собі 12 композицій - вісім англійською і три українською мовою. В тому числі і композицію "1944", з якою Джамала перемогла на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.
В Америці реліз здійснює компанія Republic Records, що входить в Universal Music Group і працює з такими світовими зірками, як Nickelback, Nicki Minaj, The Weeknd, Ariana Grande та інші.
Нагадаємо, місяцем раніше, 10 червня, відбулася презентація альбому на території Європи. Його здійснював лейбл Universal Music Denmark, який, крім іншого, займається ексклюзивною дистрибуцією офіційного збірника Євробачення-2016.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, 7 липня переможниця Євробачення-2016 Джамала офіційно стала почесною мешканкою Києва. Мер Києва Віталій Кличко вручив співачці диплом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?