Тост за церкву і молитви за армію: з'явилося відео з Путіним на Валаамі
Категорія
Світ
Дата публікації

Тост за церкву і молитви за армію: з'явилося відео з Путіним на Валаамі

Тост за церкву і молитви за армію: з'явилося відео з Путіним на Валаамі
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

разом із главою Російської православної церкви на острові Валаам підняли тост за реставрований храм, а також «загиблих шахтарів і льотчиків», які віддали свої життя за те, щоб росіяни «почувалися впевнено».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.


Я піднімаю цей тост за президента РФ Володимира Володимировича Путіна і за відроджену Спасо-Преображенську обитель на острові Валаам. Многая і благая літа», - сказав глава РПЦ, піднімаючи келих.


Після нього свій тост підняв президент Росії.


Як заявив Путін, росіяни «ніколи не повинні забувати про тих, чиєю працею відроджується і зміцнюється Росія, не повинні забувати про тих, хто працює, хто воює і віддає життя свої і на роботі, і на ратному терені».


«Ви знаєте, що у нас є втрати. Ось і знову, на жаль, серед шахтарів... І, ви знаєте, що є, на жаль, втрати у нас в Сирії, загинули два наших льотчики, які віддали життя за те, щоб всі ми відчували себе впевнено, рухалися вперед, для того, щоб безпека нашої батьківщини зміцнювалася», - сказав він.


Також президент РФ попросив патріарха Кіріла, «всіх духовних лідерів, і людей, які близькі до людей через віру, і через православ'я, і ​​через інші наші конфесії, ніколи про цих людей не забувати і молитися про них».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

соціальні мережі гнівно відреагували на заклик Володимира Путіна молитися за загиблих в Сирії льотчиків

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?