Справа скандального заступника міністра: спливли цікаві подробиці часів Майдану
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа скандального заступника міністра: спливли цікаві подробиці часів Майдану

Справа скандального заступника міністра: спливли цікаві подробиці часів Майдану
Джерело:  censor.net.ua

Скандальний заступник міністра охорони здоров'я Роман Василишин, затриманий за корупцію, за часів Євромайдану здавав протестуючих "Беркуту", стверджує колишній заступник глави СБУ Василь Трепак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Тріпака на Цензор.НЕТ.
За словами колишнього заступника глави СБУ, лікарі, яким довелося працювати з Василишиним, були вельми здивовані його призначенням на посаду заступника міністра охорони здоров'я.
"На посаду заступника міністра охорони здоров'я - керівника апарату Василишин був призначений в листопаді 2015 розпорядженням прем'єр-міністра Яценюка (розпорядження №1181-р). До цього з листопада 2010 (це був період правління Януковича) керував Олександрівською (Жовтневою) клінічною лікарнею м. Києва. Кажуть, що лікарське співтовариство було вражене призначенням його на посаду заступника міністра охорони здоров'я", - написав екс-чиновник.
За словами Тріпака, Василишин здавав поранених майданівців "Беркуту".
"Адже про його участь в переслідуванні учасників Революції Гідності ходили легенди. Розповідають, що під час кривавих подій на Майдані він впровадив жорсткий порядок інформування міліції про поранених майданівців, яких привозили в Олександрівську лікарню. Після "наведення" з лікарні за ними приїжджав "Беркут" і затримував, незважаючи на стан, в якому перебували поранені. Майданівці навіть петиції писали з цього приводу", - підкреслив Трепак.
Нагадаємо, що 11 липня за Василишина внесли заставу в розмірі понад 2 млн гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?