Гучне вбивство в Харкові: з'явилося фото затриманого підозрюваного
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство в Харкові: з'явилося фото затриманого підозрюваного

Гучне вбивство в Харкові: з'явилося фото затриманого підозрюваного
Джерело:  online.ua

Поліцейські затримали підозрюваного в  резонансному вбивстві в сервісному центрі на вулиці Римарській в Харкові 


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Анатолія Дмитрієва.


«Оперативно спрацювали пошукові групи. У затриманого вилучено зброю, з якої, швидше за все, був застрелений працівник сервісного центру», - написав Дмитрієв.


«Як уже встановлено, злодій «подорожував» по різних містах України, в зв'язку з чим з'ясовується його причетність до скоєння інших злочинів», - додав глава ГУ Нацполіціі в Харківській області.


Він також опублікував фото затриманого.



Фотографію підозрюваного виклав у своєму Facebook і харківський журналіст В'ячеслав Мавричев.




Нагадаємо,  о сьомій вечора 11 липня на вулиці Римарській, 18 убили жителя Луганської області. Бійка почалася в офісі по ремонту ноутбуків. Чоловік кавказької зовнішності вистрілив з пістолета по працівнику сервісного центру. Той вибіг на вулицю, де і помер.


Підозрюваний тут же зник, але в ході перепалки впустив барсетку з усіма документами.


"Я вішала на балконі білизну і почула хлопок. Дуже злякалася, адже і так вулиця неспокійна. Але коли приїхала швидка я не чула", - розповіла місцева мешканка Яна виданню  057.UA.


Другий працівник сервісного центру не постраждав.



Раніше поліція опублікувала відео з місця вбивства, яке сталося на вулиці Римарській в центрі Харкова.



Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Андрій Шарнін, було встановлено особу ймовірного зловмисника. Йому 37 років, він житель міста Києва, проживає в Україні тимчасово, є громадянином Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?