Українські військові затримали на Донбасі ще одного росіянина: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові затримали на Донбасі ще одного росіянина: з'явилося відео

Українські військові затримали на Донбасі ще одного росіянина: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На контрольному посту "Мар'їнка" прикордонники Краматорського загону затримали громадянина Російської Федерації, який воював на боці бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби.
У понеділок, 11 липня, чоловік їхав в цивільному одязі з території, тимчасово підконтрольної бойовикам.
В ході перевірки правоохоронці виявили у чоловіка паспорти громадян Російської Федерації та Республіки Південна Осетія, а також перепустку Донбаської юридичної академії.
Далі під час проведення фільтраційних заходів правоохоронці встановили, що цей громадянин воював в так званому батальйоні "Восток" і проживав в Донецьку, де у нього виник конфлікт з поліцією так званої ДНР, в ході якого він застосував зброю. Після цього чоловік зник і вирішив добровільно здатися правоохоронним органам України.
Зараз 30-річного чоловіка передали співробітникам Нацполіції для з'ясування всіх обставин.


Як повідомляв ONLIE.UA, напередодні українські бійці взяли в полон кількох росіян в районі Троїцького в Луганській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?