Відома українська телеведуча дебютувала в головній ролі в кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча дебютувала в головній ролі в кіно

Відома українська телеведуча дебютувала в головній ролі в кіно
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна

вперше зіграла головну роль в кіно.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Starbom.com

.


Єфросиніна зіграла в детективній драмі "Потрійний захист".


В основі сюжету лежить історія друзів Володимира, Бориса і Тамари, роль якої виконала телеведуча.


"Це моя перша головна роль в кіно. Під час зйомок я працювала з дуже професійними акторами. Крім того, я була неймовірно рада, що всі вони наші українські. Це актори, на спектаклі до яких я ще студенткою бігала, про яких я багато чула , і знала тільки хороше", - поділилася Маша.


Зніматися в картині телеведучу запросив головний режисер фільму Анатолій Матешко.


"Сказати, що я була здивована, коли Анатолій Миколайович запросив мене на кастинг - це не сказати нічого! Тому, коли мені подзвонили і запропонували взяти участь у пробах, я злегка напружилася. При зустрічі з Анатолієм Миколайовичем я одразу озвучила, що у мене не було акторської школи, на що він мені, жартуючи, відповів: "Але дитячий садок же був!". Це він мав на увазі мій досвід роботи в серіалах і театрі. Я вирішила, що потрібно бути повною "дурепою", щоб відмовити Анатолію Матешку та пішла на кастинг разом з усіма актрисами", - прокоментувала Маша Єфросиніна.


У головних ролях також знялися: Артемій Єгоров, Андрій Самін, Євген Воловенко, В'ячеслав Довженко.


Відзначимо, показ прем'єрних серій "Потрійного захисту" відбудеться 17 липня в кінотеатрі "Родина" в рамках 7-го Одеського Міжнародного Кінофестивалю.


Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA,

завершилися зйомки першого українського фільму-фентезі про супергероїв "Сторожова застава" за мотивами однойменної книги українського письменника Володимира Рутковського

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?