Під Радою з'явився пляж для нардепів, які перетрудилися: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Під Радою з'явився пляж для нардепів, які перетрудилися: з'явилися фото і відео

Під Радою з'явився пляж для нардепів, які перетрудилися: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Активісти принесли під будівлю Верховної Ради шезлонги і пляжні парасольки, влаштувавши акцію під назвою "Депутати працювати".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter коаліції громадських організацій та експертів України "Реанімаційний пакет реформ".
Таким чином учасники акції вимагають, щоб депутати не йшли на канікули. Активісти заявляють, що як мінімум 15 законопроектів економічного блоку, які готові до розгляду у Верховній Раді, чекають ухвалення. Також повідомляється, що у "Реанімаційного пакету реформ" (РПР) є 56 законопроектів, які готові на представлення в парламенті і не можуть чекати до осені.
Активісти створили в Twitter хештег #ДепутатиПрацювати. Народний депутат Мустафа Найєм, який також бере участь в акції, заявив, що "Верховна Рада - це єдиний орган, який відпочиває 1,5 місяці на рік".


Нагадаємо, 6 липня народні депутати Радикальної партії і "Батьківщини" блокували президію і трибуну Верховної Ради, щоб привернути увагу до питання про зниження тарифів на комунальні послуги.
Повідомлялося, що такі дії депутатів прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав злочином проти українського народу.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?