Ви інопланетяни: у Порошенка порівняли ставлення до полонених в Україні і в Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Ви інопланетяни: у Порошенка порівняли ставлення до полонених в Україні і в Росії

Ви інопланетяни: у Порошенка порівняли ставлення до полонених в Україні і в Росії

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков порівняв ставлення до полонених в Україні і в Росії, назвавши росіян інопланетянами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Два відео, між якими два роки. Два роки і відстань в мільйони кілометрів - ми не братні народи, не братські країни. Ми з різних галактик", - написав радник президента, опублікувавши відео спілкування з громадянином РФ, захопленим у полон на території України.


"Йому надали лікарську допомогу, врятували йому життя, напувають-годують. Хоча він прийшов до нас вбивати нас. Вбивати нас, в нашій же країні", - зазначив Бірюков.
Для порівняння Бірюков опублікував відео допиту в Росії бійця 79-ї бригади ЗСУ, який отримав 75% опіків тіла.


"Він отримав опіки під час виконання своїх обов'язків на території нашої країни. При обстрілі з боку Росії. Від безвиході ситуації (бригада була в оточенні) його передали російським прикордонникам. Йому НЕ надали допомогу, взагалі. Його 2 години допитували, а потім передали нам", - підкреслив радник Порошенка.
"Це НАША країна. У нашій галактиці. Ми не брати. Ви - інопланетяни!", - звернувся Бірюков до росіян.
Раніше повідомлялося, що в ніч з 10 на 11 липня сили АТО відбили атаку диверсійної групи бойовиків біля Троїцького Донецької області, а також взяли в полон російських військових.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?