З Путіним на Валаамі побачили відомого українського бізнесмена
Категорія
Світ
Дата публікації

З Путіним на Валаамі побачили відомого українського бізнесмена

З Путіним на Валаамі побачили відомого українського бізнесмена
Джерело:  mk.ru

На острові Валаам разом з президентом Росії Володимиром Путіним

був помічений український бізнесмен, президент підприємства "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.ru.


На острів Валаам Путін прибув з неофіційним приватним візитом. Тут відбулося відкриття двох пам'ятників - образа Валаамської Божої матері, який був освячений патріархом Кірілом, і монумента князю Володимиру, який доставили на острів, але він поки офіційно не відкритий. Ініціаторами появи нових пам'ятників на Валаамі стали російський фонд Андрія Первозванного і український завод «Мотор Січ», що спеціалізується на випуску авіаційних двигунів для російських літаків і вертольотів. Як відзначають російські ЗМІ, у цих двох організацій - давня історія взаємин.


«Ми відкриваємо пам'ятники тут, щоб підтвердити нашу спільну мету - зміцнення православної віри», - заявив під час відкриття образа Валаамської Божої матері український бізнесмен Богуслаєв.


Варто відзначити, що Богуслаєв був народним депутатом України VI скликання від Партії регіонів. З 2007 року обіймав посаду заступника голови Комітету з питань національної безпеки і оборони.


Раніше повідомлялося, що

президента Росії Володимира Путіна розкритикували за публічну молитву на Валаамі, звинувативши в нескромності і безтактності

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?