Російський націоналіст закликав віддати під суд бойовика Стрєлкова: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський націоналіст закликав віддати під суд бойовика Стрєлкова: з'явилося відео

Російський націоналіст закликав віддати під суд бойовика Стрєлкова: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий російський націоналіст Дмитро Мелаш запропонував донести правоохоронцям в РФ на бойовика Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) з приводу міжнародного тероризму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі SobiNews.com.
«Нещодавно в Росії прийняли закон, люди назвали його «пакет Ярової»... Там є окрема стаття - закон про доноси», - заявив Мелаш.
«Я як людина законослухняна хочу одразу донести і закликаю всіх зробити те ж саме... Я хочу донести про міжнародних терористів, людей, які однією своєю присутністю в Російській Федерації викликають напруження сепаратизму, і які своєю поведінкою сприяють розвалу Російської Федерації», - сказав Мелаш.
«Першим на думку спадає товариш Гіркін, Стрєлков. Він займався міжнародним тероризмом в суміжній нам країні, його команда збирала гроші на вбивства і все інше... Всякі автомойщики і охоронці супермаркетів, які стали польовими командирами, до сих пір, чомусь, не засуджені, не переслідуються за нашими законами», - говорить Мелаш.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній ватажок бойовиків ДНР і підполковник військової розвідки РФ Ігор Безлер назвав боягузливим опудалом російського диверсанта Ігоря Стрєлкова, звинувативши його в здачі Слов'янська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?