За кордоном затримали сина Черновецького: європейські ЗМІ повідомляють подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

За кордоном затримали сина Черновецького: європейські ЗМІ повідомляють подробиці

За кордоном затримали сина Черновецького: європейські ЗМІ повідомляють подробиці
Джерело:  online.ua

В Іспанії в Барселоні в ході спецоперації місцевих силовиків за підозрою у відмиванні грошей були затримані одинадцять чоловік, серед яких виявився син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
Спецоперація силовиків була проведена в дорогому ресторані японської кухні, який належить вірменському бізнесменові Арману Маіляну, відзначає видання El Mundo.
Відомо, що в результаті розслідування діяльності злочинного угруповання, яке займалося відмиванням грошей, було затримано 11 осіб, серед яких, в основному, - українці і росіяни.
"Серед затриманих в основному українці і росіяни, які проживають в Барселоні. Відомо, що серед затриманих - Степан Черновецький, син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького", - сказано в матеріалі El Mundo.
Затриманих звинувачують в участі в діяльності злочинної організації, відмиванні грошей, підробці офіційних документів, а також в податкових махінаціях.
Слідчі припускають, що ресторан, в якому відбулося затримання, був прикриттям для українських злочинців, які інвестували в нього кошти, отримані незаконним шляхом.
Відзначимо, в кінці червня в Іспанії за відмивання грошей затримали шістьох росіян і одного українця.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній мер Києва Леонід Черновецький, який раніше заснував в Грузії свою партію, заявив про припинення політичної діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?