Наспівуючий під ніс британський прем'єр спантеличив соцмережі: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Наспівуючий під ніс британський прем'єр спантеличив соцмережі: опубліковано відео

Наспівуючий під ніс британський прем'єр спантеличив соцмережі: опубліковано відео
Джерело:  TJ

У мережі намагаються зрозуміти, яку пісню наспівував собі під ніс прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон одразу після заяви про свою відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TJ.
Кемерон заявив журналістам, що направляється в Букінгемський палац подавати заяву, після чого розвернувся і пішов до дверей. При цьому британський прем'єр, очевидно, забув, що мікрофон на ньому ще не виключений, і почав наспівувати пісню, а вже зайшовши до палацу сказав: «Так. Добре".


У користувачів мережі з'явилося багато версій того, яку саме пісню наспівував Кемерон.


Антон Антонов: "Замутив кашу, щоб зберегти пост. Не впорався з референдумом. Підвів всю країну. Втратив посаду. Що ж, буває. Пам-парам-пам-пам. Ну а що, дуже по-британськи".
Viktor Sytnik: "Двері на пісню просто відкриваються".

Прошлогодний Лимонад: "Не думай о секундах свысока..."


Tanya Izvekova: "Людині вже просто так потутукати не можна - всі шукають пісню. Я так роблю, коли якусь справу закінчую, типу "відмічено".
БесПутін: "Лебедине озеро?".
Vayheslav: "А я іду, крокую по Москві".
Візитка Яроша: "Здається, він співав всесвітньо відому пісню про пуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла".
Як повідомляв ONLINE.UA, заступник міністра енергетики Великобританії Андреа Лідсом оголосила про вихід з боротьби за пост лідера британських консерваторів і майбутнього прем'єр-міністра, таким чином, безумовним лідером в передвиборчих перегонах стала Тереза Мей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?