Російська співачка заявила, що не їде в Україну через Порошенка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російська співачка заявила, що не їде в Україну через Порошенка

Російська співачка заявила, що не їде в Україну через Порошенка
Джерело:  online.ua

Російська співачка Олена Ваєнга

заявила, що не приїде в Україну, поки не закінчиться президентський термін глави держави Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.ru.


"Я в Україні зараз в "чорних списках". Мені звідти пишуть: коли приїдете? Відповідаю - коли Порошенка приберуть, тоді приїду", - заявила зірка.


При цьому співачка відзначила, що в ній тече "хохляцька" кров:


"Народ не винен. Я люблю Україну, це - батьківщина мого діда, а у мами прізвище Журавель. У мені хохляцька кров тече", - додала вона.


Також артистка розповіла про те, що думає про заборону виступів українських виконавців на території Росії і навпаки:


"На жаль, я не можу вирішувати всі проблеми. Але ставлюся так - немає поганих національностей, країн чи народів. Є погані люди. І карати потрібно тільки поганих, а не всіх скопом. Я стіною за свого президента, я стіною за свою Батьківщину, у мене тут діди лежать в могилах, в війну воювали. Але я і багатонаціональна людина, і проблем з цим у мене немає", - заявила Ваєнга.


Відзначимо, Олена Ваєнга не перебуває у списку осіб, що загрожують національній безпеці, опублікованому на офіційному сайті Міністерства культури України.


Як повідомляв ONLINE.UA,

відомому російському реперу Тіматі відмовили в проведенні концерту у Вільнюсі через те, що в його піснях "звучать пропагандистські висловлювання" і згадується ім'я президента РФ Володимира Путіна

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?