В ООН озвучили сумне число українців-оптимістів: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В ООН озвучили сумне число українців-оптимістів: опубліковано відео

В ООН озвучили сумне число українців-оптимістів: опубліковано відео
Джерело:  РБК Україна

Директор Програми розвитку ООН в Україні Блерта Чела заявила, що всього 7% українців вірять в успіх антикорупційної політики Кабінету міністрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Згідно з даними певних досліджень, тільки сім відсотків українців вважають, що антикорупційні заходи, які здійснює уряд, завершаться якимось результатом", - сказала Чела на презентації Єдиного державного реєстру декларацій державних чиновників.
За її словами, це є свідченням відсутності належних інститутів управління і довіри до них населення.
"Але такі дані про сприйняття рівня корупції - це не просто дані. Ці цифри безпосередньо впливають на українців і перш за все на найбідніші верстви населення, які більше залежать від державних послуг", - зазначила представник ООН.
(Дивіться виступ Блерти Чели з 5.30)


Раніше повідомлялося, що в ніч на 8 липня під час спроби отримання хабара був затриманий один з із заступників міністра охорони здоров'я.
Пізніше стало відомо, що за заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина внесли заставу в розмірі 2 млн 856 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?