Стало відомо, як Путін відправляв мусульман воювати з "бандерівцями"
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, як Путін відправляв мусульман воювати з "бандерівцями"

Стало відомо, як Путін відправляв мусульман воювати з "бандерівцями"
Джерело:  online.ua

Муфтій Духовного управління мусульман України "Умма" Саїд Ісмагілов

заявив, що бачив тих мусульман, яких в Кремлі переконали в необхідності їхати на Донбас воювати проти "бандерівців".


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання, чи є ймовірність того, що Кремль буде створювати, наприклад, в Криму радикальні організації, куди залучатимуть молодь, а потім розбиратися з ними, муфтій сказав:


"Росія так не працює. Вони швидко припиняють діяльність будь-яких непідконтрольних їм організацій. У себе в країні вони це не підтримують, але за межами РФ - так, підтримують. Певні рухи вони підтримують і в Україні, інвестують в них гроші. Але ці люди в Україні, які отримують російську підтримку, якщо поїдуть з такими ж ідеями в Росію, то їх або посадять, або депортують".


За його словами, Росії потрібні ті мусульмани, якими легко керувати.


"У Росії намагаються конструювати таких мусульман, якими Кремль може легко управляти. Сказали їхати на Донбас битися з "бандерівцями" - поїхали. Я таких людей бачив", - розповів Ісмагілов.


Повний текст

інтерв'ю Саїда Ісмагілова читайте на ONLINE.UA: Путін зачистив релігійне життя в Росії, у нас все не так - муфтій мусульман України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?