Саакашвілі висунув ультиматум людям Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі висунув ультиматум людям Гройсмана

Саакашвілі висунув ультиматум людям Гройсмана
Джерело:  Укрінформ

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі

попередив Міністерство інфраструктури, що одеський аеропорт може незабаром зупинитися, якщо в уряді прем'єр-міністра Володимира Гройсмана не приймуть рішення про ремонт або будівництво злітно-посадкової смуги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Укрінформ

.


"Міністерство інфраструктури повинно прийняти рішення ремонтувати смугу або будувати. Якщо цього не зробити, Одеський аеропорт може зупинитися, я їх попереджаю", - сказав Саакашвілі на презентації нового рейсу Київ-Одеса від компанії Bravo Airways.


Позитивним моментом він назвав зміну керівництва Державіаслужби.


"До нас продовжує літати МАУ, ми не проти, але хай буде конкуренція. У аеропорту Бориспіль зберігається монополія. У Жулянах більш розсудливий оператор, тому саме він запропонував здійснювати польоти з Києва", - зазначив одеський губернатор.


Він додав, що на минулому засіданні Кабінету міністрів був знову скасований результат конкурсу на призначення глави Борисполя.


"Я дуже розраховую на Гройсмана, що він нарешті з цим розбереться. Згадайте: прилетівши до Борисполя, ми сідаємо в автобус і об'їжджаємо весь аеропорт, замість того, щоб нормально виходити, але там хтось влаштував собі стоянку", - заявив Саакашвілі.


Раніше повідомлялося, що

глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі і колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявили про створення нової політичної сили, здатної привести Україну до змін

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?