Черновецький прокоментував затримання сина: моє серце спокійне
Категорія
Політика
Дата публікації

Черновецький прокоментував затримання сина: моє серце спокійне

Черновецький прокоментував затримання сина: моє серце спокійне

Колишній мер Києва Леонід Черновецький, який зараз проживає в Грузії, прокоментував повідомлення  про затримання в Іспанії його сина, Степана Черновецького, якому інкримінують відмивання грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-градоначальника.
«Сьогодні вранці дізнався з преси новину, що мого сина нібито затримали в Іспанії за підозрою у відмиванні грошей! Жахлива новина, роздута іспанськими журналістами! Але я відповідально заявляю, що мій син ніколи не займався ніякими справами, які навіть межують зі злочинами!» - запевнив Черновецький.
За словами колишнього мера, на рахунках його сина «достатньо грошей, які він чесно заробив при продажу банку в Україні!».
Як відомо, у 2008 році Степан Черновецький продав 100% акцій "Правекс-банку" італійській компанії Intesa Sanpaolo. За даними ЗМІ, сума операції склала 750 млн доларів.
«Він чесна людина! І виключно законослухняна!» - заявив він.
Також Леонід Черновецький спростував і саму інформацію про затримання його сина: «Мій син не затриманий! Це неправда, а у себе вдома в Барселоні, і зараз відповідає на питання поліції про обставини, пов'язані з якоюсь людиною! Якби його хотіли затримати, то він давно вже був би затриманий! В Іспанії затримати людину нічого не варто».
«Упевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе моєму синові вибачення, але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу, моя сім'я це так просто їм не залишить! Ми висунемо поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що ганьблять мого сина!» - пообіцяв він.
У той же час колишній київський голова повідомив: «Моє серце спокійне за сина, інакше я б уже давно вилетів до Барселони і був би поруч з ним, тому що дуже його люблю і поважаю і як сина, і як бізнесмена!»
«У нього гарне ім'я, і ​​впевнений в ньому повністю! Завтра я дам нову заяву з цього приводу, або мій син зробить її сам!» - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про гучні звинувачення на адресу Степана Черновецького, про які заявила поліція Іспанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?