Одіозного екс-регіонала викрили в утриманні бойовиків ЛНР: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Одіозного екс-регіонала викрили в утриманні бойовиків ЛНР: опубліковано фото

Одіозного екс-регіонала викрили в утриманні бойовиків ЛНР: опубліковано фото

Колишній депутат від "Партії регіонів" Олександр Єфремов

продовжує фінансувати бойовиків в Луганську, випускаючи продукцію під торговою маркою «Станиця», на упаковках якої стоїть напис «Зроблено в ЛНР».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.


"Зараз Єфремов спокійно залишається на волі і продовжує спокійно фінансувати бойовиків ЛНР. Ще в січні 2016 року жителі Луганська обурено постили фотографії молочної продукції, яку виробляє молокозавод Єфремова і його партнера Віктора Немліхера в Луганську. Завод офіційно називається ТОВ «МТК» і випускає продукцію під торговою маркою «Станиця». На упаковках ставить напис «Зроблено в ЛНР». Однак для українських спецслужб це, по всій видимості, не злочин", - написав журналіст.


За його словами, підприємство не перереєстровано на підконтрольній Україні території і до сих пір зареєстровано в Луганську. "Там же воно платить податки в «бюджет ЛНР», а по факту - на утримання бойовиків Плотницького".



В засновниках підприємства, як і раніше, значиться Наталія Єфремова, невістка луганського регіонала, дружина його сина Ігоря.



Казанський додав, що не засудивши Єфремова за організацію сепаратизму в Луганську, влада України видала йому індульгенцію на вбивство українців.


"Злив справи Єфремова - найбільша ганьба української влади і фактично видана нею індульгенція на вбивство українських громадян. Ніякого виправдання цьому бути не може", - зазначив він.


Нагадаємо,

раніше екс-нардеп Володимир Ландик розповів ONLINE.UA, що одним з організаторів сепаратистського руху в Луганській області був Олександр Єфремов

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?