Різко зросла кількість загиблих в катастрофі в Італії: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Різко зросла кількість загиблих в катастрофі в Італії: з'явилися відео

Різко зросла кількість загиблих в катастрофі в Італії: з'явилися відео
Джерело:  РІА Новини

Згідно з новими даними, в результаті лобового зіткнення потягів на півдні Італії кількість жертв збільшилася до 20 осіб, десятки отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За словами віце-президента області Апулія Антоніо Нунціанте, число жертв катастрофи може зрости.
"Ситуація справді драматична, але, на щастя, система надання допомоги працює дуже добре", - сказав він.
Зараз рятувальники намагаються витягти людей з-під уламків двох поїздів.
"Багато хто загинув, багато поранених. Сталося фронтальне зіткнення поїздів, деякі вагони виявилися буквально повністю зім'яті", - розповів журналістам представник пожежної служби Ріккардо Дзінгаро.


Інцидент стався між населеними пунктами Андрія і Корато близько 11:30 за місцевим часом (12:30 за київським). Рух на регіональній залізничній лінії призупинено. Рятувальні та медичні служби збирають кров для постраждалих.
За даними телеканалу RaiNews 24, в результаті зіткнення постраждали п'ять чи шість вагонів, три з них повністю зруйновані. Відзначається, що катастрофа сталася в сільській місцевості: туди важко дістатися, мобільний зв'язок працює погано.
Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в урядовому палаці Кіджі, в Апулію ввечері прибуде прем'єр-міністр Маттео Ренці.


Раніше повідомлялося, що в столиці Тайваню Тайбеї в ніч на 7 липня стався вибух у приміському поїзді, в результаті якого постраждала 21 людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?