Скандал з підозрюваними у справі Бузини: з'явилися відео конфлікту
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з підозрюваними у справі Бузини: з'явилися відео конфлікту

Скандал з підозрюваними у справі Бузини: з'явилися відео конфлікту

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко опублікував відео примусового відбору зразків ДНК у підозрюваних у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини - активіста організації С14 Андрія Медведька і ветерана АТО Дениса Поліщука.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
На кадрах видно, як люди в масках-балаклавах, одягнені в камуфляжну форму, але при цьому в медичних халатах і масках, заламують Медведька і Поліщука для забору зразків крові.
Нагадаємо, підозрюваних запросили до будівлі київського Управління по боротьбі з організованою злочинністю нібито для взяття показань про їх побиття міліцією в 2015 році, проте з'явилися люди в камуфляжі, нібито поліцейський спецназ КОРД, заламав Медведька і Поліщука і силою взяв у них біологічні зразки ДНК, незважаючи на заборону суду і відсутність адвокатів.




Як повідомляв ONLINE.UА, раніше

в Київській прокуратурі розповіли про звинувачення в зникненні документів зі справи про вбивство Олеся Бузини

.


Нагадаємо,

Олесь Бузина був застрелений 16 квітня 2015 року у дворі власного будинку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?