Полонений на Донбасі росіянин звернувся до родичів: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Полонений на Донбасі росіянин звернувся до родичів: опубліковано відео

Полонений на Донбасі росіянин звернувся до родичів: опубліковано відео

Один з  російських диверсантів, захоплених у полон під час бою біля селища Троїцьке, на Луганщині, звернувся до своїх родичів і запевнив їх, що до нього ставляться добре та попросивши приїхати по нього.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане СБУ.
«Хочу мамі передати привіт. До мене тут нормально ставляться, я поранений в ногу. Допомагають, медики лікують мене. Думаю, що скоро ми зустрінемось у Росії», — сказав він.
Також полонений попросив дружину приїхати до нього.
«І моя дружина, Олена, приїжджай за мною сюди», — додав він.
Після цього на відео слідують зізнання росіянина.
«Сєдіков Олексій Сергійович, приїхав сюди зі своїм другом, приятелем, Марченко Дмитром, з Росії, Архангельська область, місто Сєвєродвінськ. Просто для того, аби брати участь у бойових діях в ЛНР і ДНР», — розповів він.



Як повідомляв ONLINE.UA,  росіянин був взятий в полон у бою в ніч на 11 липня під час зіткнення українців з диверсійною групою ЛНР. Під час зіткнення були полонені двоє бойовиків, третій помер від отриманих поранень.


Зазначимо також, що після публікації відео із допитом російського диверсанта  українці порівняли ставлення до полонених в Україні та в бойовиків і в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?