Черновецький пішов у наступ на ЗМІ, що писало про його сина
Категорія
Політика
Дата публікації

Черновецький пішов у наступ на ЗМІ, що писало про його сина

Черновецький пішов у наступ на ЗМІ, що писало про його сина

Колишній мер Києва Леонід Черновецький висунув ультиматум іспанським журналістам, які опублікували інформацію про те, що його син,  Степан Черновецький, є організатором злочинного угруповання з відмивання грошей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-градоначальника.

«Я щойно написав претензійного листа іспанському виданню El Español, яке назвало мого сина, Степана Черновецького, головою злочинного угруповання з відмивання грошей! Якщо воно негайно не спростує свою брехливу інформацію, виданню буде оголошено позов на один мільйон доларів США!», — написав він.

Крім того, Леонід Черновецький, який зараз мешкає в Грузії, пообіцяв, що гроші, виграні в суді у іспанців, він «з задоволенням" використає «на благочинні цілі в Грузії та Україні!».

«За публічну і нахабну брехню треба суворо відповідати, навіть якщо ти іспанське ЗМІ!!!», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Леонід Черновецький запевнив, що вірить у бездоганну чесність свого сина, який перестав потребувати грошей після продажу банку в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?