У Авакова хитро прокоментували підготовку до хресної ходи
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова хитро прокоментували підготовку до хресної ходи

У Авакова хитро прокоментували підготовку до хресної ходи
Джерело:  censor.net.ua

Так званий  хресний хід, організований представниками УПЦ Московського патріархату, знаходиться під контролем українських силовиків, які готові в будь-який момент запобігти провокаціям, стверджує радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на  Цензор.НЕТ.


"Усі громадяни мають право на громадські акції, якщо при цьому не порушується правопорядок. Поліція стежить саме за тим, щоби правопорядок не порушувався. Належність до тих чи інших релігій або конфесій не буде виправданням для порушників закону", - підкреслив Геращенко.


Представник МВС відмовився розкрити план силовиків на випадок провокацій, зазначивши, що правоохоронці будуть діяти по ситуації.


"Ось коли вони будуть наближатися (до Києва - ONLINE.UA), ми подивимося, як діяти. Справа МВС - не допустити зіткнень, так само, як це було під час "маршу рівності", і тоді нам це вдалося", - сказав Геращенко.


За словами Геращенка, МВС готове залучити до охорони порядку стільки правоохоронців, скільки буде потрібно, виходячи з кількості маніфестантів.


"З Лаври на Донбасі, за моїми даними, вийшло дві тисячі осіб. До Харкова дійшло десь 150", - пояснив він.


Раніше в УПЦ МП  пояснили символіку сепаратистів під час хресного ходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?