Порошенко звернувся до українського в'язня Путіна зі словами подяки
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко звернувся до українського в'язня Путіна зі словами подяки

Порошенко звернувся до українського в'язня Путіна зі словами подяки
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  привітав українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримують у Росії, із днем ​​народження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Порошенка.


"Сьогодні день народження Олега Сенцова. Сьогодні Олегові - 40, із них більше двох років він у в'язниці - заручник Москви. Олег, спасибі, що Ви не зламалися. Ви залишаєтеся вірним своїм принципам і стали символом міцності духу", - написав президент.


Він запевнив, що українська сторона робить усе для повернення Сенцова на Батьківщину.


"Україна робить і буде робити все, щоби Ви, як і кожен український політв'язень, повернулися додому", - резюмував Порошенко.


Раніше нардеп Надія Савченко на саміті НАТО у Варшаві  подякувала Заходу  за підтримку у своєму звільненні з російського полону і підкреслила, що не можна забувати про інших українських політв'язнів, які перебувають у осійських в'язницях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?