Одіозна депутатка Опоблоку ненавмисно зізналася, що порушила закон: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозна депутатка Опоблоку ненавмисно зізналася, що порушила закон: з'явилося фото

Одіозна депутатка Опоблоку ненавмисно зізналася, що порушила закон: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат від Опозиційного блоку Наталія Королевська в день засідання Верховної Ради була вдома, однак її картка голосувала в парламенті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Королевської.
"У мого організму дивна особливість - хворіти влітку (і так з самого дитинства). Дуже прикро - на вулиці спека, а ти з бронхітом і температурою лежиш вдома", - написала вона у вівторок ввечері, оприлюднивши відповідне фото.




Водночас на сайті Верховної Ради в розділі електронної реєстрації зазначено, що карта Королевської зареєстрована в залі на ранковому і вечірньому засіданні у вівторок і навіть тричі голосувала.


Нагадаємо, що неперсональне голосування в Раді заборонено законом. Так, 84 стаття Конституції вимагає особистого голосування народних депутатів. Крім того, 6 грудня 2012 року були ухвалені зміни до Регламенту, які зобов'язують депутатів особисто реєструватися для участі в засіданнях парламенту.


Відповідно до закону, перед відкриттям кожного засідання парламенту здійснюється реєстрація народних депутатів особисто на підставі посвідчення народного депутата та власноручного підпису. У залі засідань депутат реєструється за допомогою електронної системи "Рада", що унеможливлює реєстрацію депутата замість нього іншою людиною.


Раніше в мережі

висміяли депутата-кнопкодава з Біблією на столі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?